Stratégia 3.0

május 2. szombat

A vállalkozóvá válást elősegítő támogatás lényegének megértése utáni első gondolatom az volt, hogy akkor új stratégia és prioritási sorrend kell. És pár nap alatt meg is barátkoztam a gondolattal.

A stratégia 2.0 ugye az volt, hogy van egy álomállás tervem, amihez még tudást, tapasztalatot, gyakorlatot kell gyűjtenem bizonyos területeken (forprofit szektor, támogatásosztás, szervezetfejlesztés), ezért olyan állást keresek 1-2 évre, amelyben ezt meg tudom tenni, és ezért közelebb visznek az álomálláshoz, amelyre így 1-2 év múlva már sikeresen pályázhatok. És mivel májusban minden bevételem megszűnik, keresek közben alkalmi munkákat, amelyekkel pénzt tudok keresni.

A stratégia 3.0 pedig az lehet, hogy komolyan veszem a főállású vállalkozást, a támogatást pedig arra használom, hogy ne legyen akkora „bevételkényszerem”, és lehetőségem legyen tanulni. És nem virtuális asszisztens, hanem szervezetfejlesztő, tanácsadó területre írok üzleti tervet – vagyis az amúgy is tanulandó szervezetfejlesztést főállású vállalkozás keretében valósítom meg.